Pădurea Transilvania 5.0 Revisited: The Awesome Revival

Sânmihaiu de Câmpie

23 noiembrie 2019

În 23 noiembrie ne întoarcem la ultimul loc de plantare! Avem o treabă de terminat în Pădurea Transilvania 5.0 din Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud, pe care am plantat-o în primăvara acestui an. Contăm pe voi că toate cele 600 de locuri disponibile se vor ocupa! Ca până acum, noi vom organiza transport din Cluj-Napoca și Bistrița.

 

Tasu

 

Toți voluntarii care au participat la împădurirea din primăvară au făcut o treabă bună, în speranța că puieții se vor prinde și vor da naștere unei păduri, dar ca de fiecare dată, natura are ultimul cuvânt de spus. După plantarea noastră nu a plouat timp de 6 săptămâni, ceea ce a însemnat un mare obstacol în dezvoltarea normală a puieților. Evaluarea puieților, realizată la locul de plantare, ne-a indicat că numai 55% dintre puieți s-au prins și, deși cei care ne-au asigurat suportul tehnic de la Bistrița-Năsăud ne-au transmis că având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, rezultatul este unul foarte bun, este de datoria noastră să mai încercăm o dată! Aceasta este o completare absolut necesară prin care ne putem asigura că ne îndeplinim în totalitate misiunea de plantatori. Bineînțeles că acest lucru nu ar fi posibil fără partenerul nostru la toate împăduririle Pădurea Transilvania din ultimii 5 ani, Banca Transilvania, care ne susține pentru a face aceste completări. Așa că: the revival is on! Ne întoarcem în PădureaTransilvania 5.0!

 

Plecare din Bistrița: sâmbătă dimineața la ora 8:00, din fața Palatului de Justiție Bistrița
Plecare din Cluj-Napoca: sâmbătă dimineața la ora 8:00, din parcarea Sălii Sporturilor ”Horia Demian”.

 
Locul de plantare este Sânmihaiu de Câmpie, jud BN, coordonate GPS: 46°52’22.1″N 24°20’19.7″E (googlemap).

 
Asigurăm transport, un sandwich, un ceai cald, apă, sape, mănuși, puieți, veselie și voie bună!
Locurile în autocare vor fi disponibile în funcție de numărul de înscriși pe listă, deci vă rugăm să specificați cu atenție orașul din care veți lua transportul asigurat de Tășuleasa Social. În caz de renunțare, vă rugăm frumos să ne anunțați la adresa de email asociatia@tasuleasasocial.ro! Luăm aceste măsuri deoarece Tășuleasa Social suportă cheltuieli care sunt irecuperabile, costurile fiecărui voluntar înscris fiind acoperite de noi indiferent de prezența acestuia la plantare.

 

Pentru a vă înscrie, accesați linkul următor, doar dacă sunteți siguri că veți putea participa: Locurile sunt ocupate.

 

Să aveți mare atenție la Regulament GDPR, regulament împădurire, instrucțiuni și să fiți punctuali!
Voluntarii sub 16 ani trebuie să ne aducă semnat consimțământul unui tutore, documentul descărcabil (aici)

 

Pentru a verifica lista celor înscriși, click aici.

 

Vă mulțumim!

Share on

Pădurea Transilvania 5.0

Din nou la lucru!

Pădurea Transilvania 5.0

Din nou la lucru!