Tabăra cu copiii din Maliuc

Tășuleasa, septembrie 2010

Pe lângă componenta educaționala Tabăra de la Tășu a oferit copiilor și posibilitatea de a participa la jocuri și exerciții de tip training.

Tășuleasa Social și realizatorul TV Cătălin Ștefănescu au organizat în perioada 22 august – 02 septembrie o tabără de vară pentru 21 de copii din Delta Dunării. Copiii cu vârstele cuprinse între 10 și 14 ani erau din Maliuc, Gorgova și Vulturul.

 

Aceștia și-au petrecut aceste zile alături de voluntarii Tășuleasa Social din România și Germania. Pe lângă componenta educațională Tabăra de la Tășu a oferit copiilor și posibilitatea de a participa la jocuri și exerciții de tip training, la drumeții în Rezervația Naturală 12 Apostoli și la cursuri de confecționat obiecte din materiale reciclabile. Pentru mulți dintre acești copii, a fost pentru prima dată când au ajuns într-o regiune muntoasă sau prima dată când au călătorit mai departe decât Tulcea.

 

Proiectul s-a terminat cu o vizită a voluntarilor Tășuleasa în Delta Dunării, unde aceștia le-au cunoscut familiile copiilor, școala în care învață și localitatea în care ei trăiesc.

 

Share on

Tabăra de fotografie de la Posmuș

10 tineri fotografi din toată țara s-au înscris la tabăra de fotografie organizată în incinta Conacului Theleky.

Leoni Summer Camp

Tășuleasa Social a instruit copiii în domeniul ecologic, dar în același timp prin jocuri și drumeții le-a dezvoltat ideea de echipă, de responsabilitate socială și implicare civică.